Algemeen

Creativiteit staat hoog in het vaandel atelier La Chatelaine. Die creativiteit komt onder andere tot uiting in de voorstellen die u worden gedaan betreffende de samenstelling van uw buffet, diner, walking dinner, high tea of voor de luxe hapjes en natuurlijk in het koken en serveren van de gerechten.

Kosten

De kosten voor exclusieve catering door La Chatelaine zijn sterk afhankelijk van uw wensen en budget. Wij bieden geen standaardprogramma. Elke klant is anders, met eigen wensen en voorkeuren en ook maakt de aanleiding voor de ontvangst van uw gasten vaak uit wat u per persoon wilt besteden. Bij een huwelijk is dat bedrag waarschijnlijk anders dan bij een etentje ter afsluiting van bijvoorbeeld het tennisseizoen. Maar waarvoor u ook kiest,
La Chatelaine zorgt altijd voor een origineel, perfect verzorgd en uiteraard zeer smaakvol resultaat.


Kwaliteit

Alle gerechten worden door ons op ambachtelijke wijze gemaakt, uitsluitend van verse, eerste kwaliteit producten. Wij houden ons verre van fabrieksproducten zoals kant-en-klare soepen, sauzen en salades en onderscheiden onszelf daarmee van veel collega-cateraars.

Diëten

Juist omdat alles vers wordt gemaakt is het ook mogelijk om rekening te houden met dieetwensen voor bijvoorbeeld diabetes (suikervrij) of coeliakie (glutenvrij). Voor het verzorgen van deze speciale wensen brengen wij u wel een meerprijs in rekening, niet zozeer vanwege de afwijkende ingrediënten, maar wel voor het extra werk: een suikervrij dessert voor 2 mensen maken is qua hoeveelheid werk weinig minder dan voor 30 personen en moet dus naast de gewone voorbereiding gebeuren.
Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel speciale gerechten wij in een voorkomend geval zullen serveren. We doen u al tijdens een eerste gesprek of in het offertestadium een aantal suggesties aan de hand.


Hoe werkt het ?

Vooraf hebben wij graag een oriënterend gesprek met u over de gewenste datum, het thema, het aantal gasten, het budget per persoon, wel of geen vegetariërs, eventuele dieetwensen etc. 
Wilt u alleen de gerechten van ons, of ook bijpassende wijnen. Op dat gebied kunnen wij u eveneens van dienst zijn (zie onder 'Château’). 
Verder kunt u materialen als borden, bestek, glaswerk, rechauds en dergelijke rechtstreeks van ons huren, waarbij alles ongereinigd retour mag worden gegeven. En ook meubilair, linnengoed,
(biertap-)apparatuur en / of tenten kunnen we voor u regelen in samenwerking met de verhuurbedrijven Servé en Boersma. Dit beschouwen wij als service en de kosten hiervoor berekenen we één op één aan u door. Het voordeel voor u is dat alles in één hand wordt gegeven en u nergens omkijken naar heeft.
In het persoonlijk gesprek inventariseren we al deze wensen. Daarna ontvangt u van ons een schriftelijk voorstel in de vorm van een offerte waarin uiteraard nog dingen kunnen veranderen. Op het moment dat u akkoord gaat, ontvangt u van ons de definitieve opdrachtbevestiging ter ondertekening en een voorschotnota.

De rekening

In de factuur worden de kosten verwerkt voor ingrediënten, arbeidsloon (zowel van de voorbereiding als de finishing touch en het uitserveren ter plaatse), de eventuele reiskosten en de BTW. Dit alles is al in de opdrachtbevestiging meegenomen. Mogelijke meer- of minderkosten worden gaande het traject met u besproken, schriftelijk vastgelegd en in de eindafrekening verdisconteerd.

Koken is ook het creëren van een palet vol smaken en kleuren

Anderen over ons

Benieuwd wat onze klanten vinden? Lees hier een aantal ervaringen.

Meer weten ?

Mobiel 06 - 53 91 98 94
info@chatelaine.nl