Culinair

De exclusieve catering van atelier La Chatelaine biedt u een heel divers programma. In overleg is enorm veel mogelijk: verschillende vormen van catering (wij staan graag open voor suggesties), kookstijlen, thema’s en typen gerechten. 
En ook de locatie kan erg verschillen: bij u thuis, op het bedrijf of in een verenigingsgebouw bijvoorbeeld. Maar ook als u een andere locatie in gedachten heeft of zoekt kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. De faciliteiten ter plekke zijn dan onder meer bepalend voor het soort gerechten dat kan worden geserveerd.

In een persoonlijk gesprek met u luisteren we goed naar uw wensen en doen wij u een aantal ideeën aan de hand, gebaseerd op onze ervaring en creativiteit. Daarna ontvangt u een op maat gemaakte offerte voor lunch, high tea, receptie, diner, buffet of walking dinner.

Hoewel de mogelijkheden welhaast onbegrensd zijn, doen wij u -voor uw beeldvorming- toch wat suggesties. Zie voor een eerste indruk de verschillende thematabs op deze pagina.
Voor wie wil is een maaltijd die geheel bestaat uit biologische (ecologische) of zelfs biologisch dynamische producten ook mogelijk. We werken sowieso veel met seizoensproducten en begrippen als ‘puur’, ‘eerlijk’ en ‘gezonde ingrediënten’ bepalen mede de standaard bij de luxe catering van La Chatelaine.

Wereldreis

Bij dit buffet draait het om de multiculturele uitstraling. Andere culturen zijn een stuk dichterbij gekomen, met name door de verre reizen die steeds populairder worden, maar natuurlijk ook dankzij de vele nationaliteiten die inmiddels in Nederland wonen en werken.
In dit buffet worden gerechten aangeboden uit alle windstreken. Specifieke wensen zijn, net als overigens in alle andere buffetten, in overleg bijna altijd te honoreren.
De keuze voor een Wereldbuffet is wellicht een bijzonder idee voor bedrijven waar mensen van veel verschillende nationaliteiten werken.

Enkele voorbeelden van gerechten die La Chatelaine kan verzorgen:

  • Japan: sushi
  • Thailand: kokossoep
  • Suriname: pindasoep
  • Marokko: couscoussalade
  • België: stoofpot met bier
  • Rusland: blinis met zalm
  • Oostenrijk: apfelstrudel met ijs
  • Engeland: shepherds pie
  • Frankrijk: crème caramel

De mogelijkheden
zijn welhaast
onbegrensd