Hapjes / Tapas

Van oudsher kennen we natuurlijk borrel- en receptiehapjes. Die bestaan uiteraard nog steeds, ook bij atelier La Chatelaine, maar deze range is de laatste jaren onder invloed van andere culturen sterk uitgebreid met kleine gerechten uit bijvoorbeeld Mediterrane landen (tapas / stuzzichini) en Amerika (fingerfood). De hapjes worden meestal geserveerd op grote schalen of in glaasjes en kunnen zowel warm als koud worden gegeten.

Enkele voorbeelden:

  • Quicheblokjes assorti (in vele soorten)
  • Gevulde dadels met gemberkaas
  • Diverse gehaktballetjes met dipsaus
  • Wraps met zalm en roomkaas
  • Roquefortsoesjes
  • Gevulde eitjes
  • Kleine zalm Wellingtons
  • Garnalenspiesjes in tempura met wasabidip
  • Blinis met gerookte kip en avocado
  • Gevulde champignons met kwartelei
  • Allerlei Baskische pintxos
  • Verschillende miniquiches
  • Zwitserse kaasbitterballen
  • Diverse soorten sushi
  • Rolletjes van aubergine en mozzarella
  • Coquilles met pikante mayonaise
  • Kipballetjes met tzaziki

Met zulke hapjes wordt zelfs een gewone borrel een culinair feestje

Naast een door u zelf samen te stellen assortiment heeft La Chatelaine ook een 

Standaardaanbieding*:

28 luxe hapjes, serveerklaar in disposable glaasjes of schaaltjes, geleverd in een cateringdoos. Deze hoeveelheid is geschikt voor een ‘aangeklede borrel’ voor 4 personen, of natuurlijk voor meer mensen op bijvoorbeeld een feest of receptie.

De inhoud bestaat uit:

  • 4 x een glaasje hammousse met cognac
  • 4 x een Capresespiesje in een glaasje
  • 4 x een gevulde dadel met gember-roomkaas
  • 4 x een glaasje zalmmousse met Hollandse garnalen
  • 4 x een quicheblokje champignon-rookkaas
  • 4 x een gevuld eitje in een schaaltje
  • 4 x een Spaans gehaktballetje met paprikadip in een glaasje

Prijs per persoon: € 15,75 exclusief bezorging.

(Bezorging binnen Driebergen is gratis)

* Graag bestellen tot 24 uur voor levering.