Recensies

Beste Elaine,

 

We kijken met veel plezier terug op een prachtig feest.

We zijn blij met jouw deskundige en stevige hulp en catering.

Je gedetailleerde voorbereiding, je flexibele opstelling toen het weer omsloeg, je totale aanpak op het feest zelf, waardoor wij ons helemaal op de gasten konden richten en niet te vergeten: de heerlijke gerechten: dat alles heeft zeer bijgedragen aan een geslaagd feest.

Hartelijk dank van Martin en mij.

 

Jodien van Ark,  Doorn

 

Toen de gasten na mijn tuinfeest afscheid namen klonken er vooral twee woorden: gezellig en heerlijk. En nadien kreeg ik nog een aantal verzoeken om recepten te vragen (van o.a. de citroenboter, gevulde champignons, insalata mista). Geen standaardbarbecue dus, maar net even anders en alle gerechten zagen er fantastisch uit. En in mooie schalen opgediend. Dankzij Justus liep het barbecueën geolied, en Nienke was prettig aanwezig om o.a. de glazen bij te vullen.  Heel plezierige studenten! Door deze tip van Elaine op te volgen kon ik zelf volop van het feest genieten. Over Elaine zelf: niet alleen een vakvrouw maar ook een fijn mens. Ik had geen eerdere ervaring met catering en wist nog niet precies wat ik wilde. Maar Elaine luisterde heel goed en stemde haar voorstel helemaal op mij af. Ze nam alle tijd en gaf daarbij zeer nuttige tips en adviezen. En ook de afstemming nadien per telefoon/mail/app verliep altijd vlot, wat mijn vertrouwen in haar nog vergrootte. Blij dat ik door haar mooie website ben verleid.

 

Bineke Glas, Zeist.

 

Beste Elaine,

 

Heel veel dank voor het verzorgen van ons 25 jarig huwelijksfeestje. Het was een geweldige avond waarin wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Jij en je team hebben voor een heerlijke avond gezorgd voor ons en onze gasten.Het walking dinner dat je voor de 50 deelnemers adviseerde en compleet verzorgde, werd zeer positief gewaardeerd. Iedereen was vol lof over de heerlijke gerechten. De quiche, de tonijn en de vijg in port waren de toppers met meerderheid van stemmen.

Ook de prettige bejegening en aandacht voor details hebben we zeer gewaardeerd. Je adviezen voor de inrichting van de kamers en de tent buiten, bleken een schot in de roos. Wij kijken uit naar het volgende feestje waarvoor we jou zeker weer zullen vragen.

 

Beste groet van de familie Castro-van Driel uit Zeist.

Beste Elaine,

Het is alweer meer dan een maand geleden, maar ik denk nog bijna dagelijks terug aan mijn heerlijke verjaarsfeest in de tuin. Het was echt een feest. 

Ik heb van tevoren nogal geworsteld met hoe en wat, maar toen ik jou eenmaal had gesproken werd het op de een of andere manier logisch en kon ik me er een voorstelling van maken. Met je professionaliteit beantwoordde je mijn vragen al voor ze gesteld waren. 

Professioneel én creatief is ook wat er uit je keuken komt. Prachtig om te zien en superlekker !! Bijna zonder uitzondering hebben mijn gasten daar complimenten over gemaakt. De bediening was attent en verliep geruisloos.

Dank je wel !

 

Met een hartelijke groet,

Charlotte

Vanwege diverse mijlpalen binnen ons gezin wilden wij een feest geven voor ongeveer 100 mensen, maar hoe? Via de website vonden we La Chatelaine en voor we het wisten zat Elaine Bayens bij ons aan tafel. Alles was bespreekbaar, de uiteindelijke invulling van het feest en het eten (wereldbuffet) paste echt bij ons en ons budget. De offerte kwam snel en ook tussentijdse vragen of veranderingen werden snel beantwoord of bijgesteld. Zij maakte dat we aan de slag konden (wij deden bijvoorbeeld zelf de drank), terwijl zij eigenlijk het meeste deed.

Elaine is goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden, zorgde niet alleen voor het eten, maar ook voor de tafels, het servies, bestek etc. Om de leuke studenten die meehielpen in de bediening niet te vergeten.

 

Dankzij Elaine hadden wij een overweldigend feest met heerlijk eten en prachtig weer.

 

Nora, Alice, Hans en Petra, Driebergen

Mijn verjaardag heeft een grote meerwaarde gehad met het heerlijke eten van Elaine.

Deskundig, vriendelijk, creatief en een harde werkster!

Ik ben blij dat ik dit goede besluit heb genomen.

 

Jellie, Amersfoort

Wij vierden het bereiken van de 70ste verjaardag van ons beiden, met onze kinderen en kleinkinderen. Nog geen eerdere ervaring met La Chatelaine, maar de mooie veelbelovende website wees ons de weg. En wat voor weg! Goede afstemming vooraf, goede adviezen, een mooie zakelijke afhandeling van het offerte-stadium daarna, en dan: het feest. Ruim voldoende hoogst culinaire heerlijkheden voor een heel redelijke prijs. Elk onderdeeltje met zorg bereid en opgediend, zonder hinderlijke aanwezigheid. En dat alles bij een heerlijke champagne en mooie wijnen. En zelfs onze kleinkinderen (“wat de boer niet kent….”) hebben hun buikjes volgegeten! La Chatelaine, met Elaine in de lead, is een echte aanrader!

 

Han en Cecile

Hoi Elaine,

Wat een prachtig feest heb jij er van gemaakt!

Midden in het bos een schitterende tent opzetten, een mooi aangeklede tafel en bovenal heerlijke culinaire hapjes waar Marijke (50-ste verjaardag) met haar vriendinnen enorm van genoten heeft.

Niet suf in een restaurant, nee, out-of-the-box, gewoon in de natuur, alles tip-top geregeld!

Je bent een echte vakvrouw op wie je kan rekenen, we komen graag weer bij je terug!

Robert-Jan, Zeist

Goedemorgen Elaine!

We willen je even bedanken voor de fantastische verzorging van het feest. Wij hebben genoten, de gasten hebben genoten!

Het was tot in de puntjes verzorgd en het is een heerlijke avond geworden. De gerechten zagen er zó mooi uit en de smaak was echt overheerlijk.

Volgens mij had je stiekem ergens tussen je spullen een toverstokje verstopt :-), ik heb geen idee waar je het allemaal vandaan toverde!

Een onvergetelijke avond waar we met heel veel genoegen en tevredenheid op terug kijken.

DANK!!!

Vivian en Nienke hebben het ook geweldig gedaan, heel vriendelijk, actief en heel correct. We waren ook daar reuzeblij mee.

Kortom: het was een groot succes alom!

Er zijn zo her en der visitekaartjes meegenomen, dus we hopen van harte dat er nog wat opvolging uit voortkomt.

Hele hartelijke groet,

Yola en Paul

Mijn 50e verjaardag wilde ik graag vieren met een diner bij mij thuis samen met 22 vriendinnen.

Na kort contact via haar website, kwam Elaine vrijblijvend langs om mijn wensen te inventariseren en hebben we samen een diner met kleine gerechtjes samengesteld.

Het meubilair en het servies heb ik via haar gehuurd. Haar vlotte reacties na kleine wijzigingen in de plannen en een tot in de details uitgewerkte offerte zorgden ervoor dat ik er alle vertrouwen in had dat de avond goed zou verlopen.

Het diner was een succes, iedereen was erg te spreken over de heerlijke gerechtjes en alles verliep zoals we van tevoren hadden afgesproken.

Kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke benadering, dat zijn de kenmerken van Elaine.

Nogmaals bedankt!

Angela, Zeist

Beste Elaine,

Hartelijk dank voor de perfecte verzorging van ons feestje ter gelegenheid van de 70 e verjaardag van mijn man.

We kozen voor een aangeklede borrel, een prima keuze. De hapjes waren zeer verzorgd en mede door de geweldige hulp van Karel en Eva werd het voor ons een bijzondere avond.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet,

Gerda Henstra

Dag Elaine,

Wat een heerlijk feestje was het zo. Lekker gegeten en helemaal in de watten gelegd, super gedaan. Complimenten ook aan Eva, heeft ze heel goed gedaan. 

Dank voor de goede zorgen.
Hartelijke groet,

Familie Evers
Bilthoven

Beste Elaine,

Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen; we hebben het hele weekend nog na kunnen genieten. Daarna weer door met een hectische week met veel Sinterklaas en een verjaarsfeestje. 

Met al deze festiviteiten vinden we zeker een mooie bestemming voor de champagne, dank daarvoor! 

Groeten en graag tot een volgende keer, 

Rosan en Pieter
Leersum

Een feest thuis vieren? Dat wilden we erg graag- je wordt ook niet elke dag 70 jaar.

Eerder hadden we kennis gemaakt met de kookkunst van Elaine. Die viel zó bij ons in de smaak dat we ook anderen hadden aangeraden Elaine te vragen om te cateren.

Wanneer je dan zelf iets te vieren hebt, dan ligt het alleen maar voor de hand om Elaine te vragen een diner voor zo’n 35 gasten te verzorgen.

Zij raadde ons aan van dat diner een walking dinner te maken- handig wanneer je zo’n feest thuis wil houden en niet aan tafels kan zitten.

Wij en onze gasten werden getrakteerd op zo’n 12 verschillende hapjes- allemaal even verfijnd en lekker! De wijn was klasse en de organisatie van Elaine, Eva en Nienke perfect.

Iedereen was zeer enthousiast over dit walking dinner.

Een aanrader!!!

Willem Timmerman en Jetty Becking

   

Beste Elaine,

Wow! Mede namens Francis, Kiki en haar 26 vriendinnen wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je diensten m.b.t. het 21e diner van onze dochter Kiki.

Kiki heeft de eerste feedback op de gebeurtenis van haar vriendinnen ontvangen - men was laaiend enthousiast! Zodra Kiki meer berichten binnen heeft, stuur ik die met genoegen naar je door. 

Het regelen van de partytent, het huren van tafels, stoelen, borden, glazen, bestek en eigenlijk alles wat er bij zo'n gebeurtenis komt kijken, was perfect.

Voor wat betreft het culinaire gedeelte: de dames hebben er enorm van genoten! Perfecte keuze van gerechten en fantastisch bereid.

Mochten er in onze vrienden- en kennissenkring mensen zijn die een party/diner/buffet willen organiseren, dan zullen Francis en ik niet nalaten om je aan te bevelen.

Francis & Frans, Bilthoven.

Voorjaar 2016. Ruim op tijd om een verrassingsfeest voor de 65e verjaardag van echtgenoot te organiseren.

Kwam uit op de site van Chatelaine, afspraak gemaakt.

Wat een heerlijke gerechtjes om uit te kiezen, alles werd goed doorgenomen. Wijn, tafelschikking.

En het was een fantastische avond. Waarvan iedereen genoot. Alles werd door Elaine en haar staf perfect verzorgd.

Kan het aanbevelen!

 

Anneke uit Culemborg     

10-6-2016

Beste Elaine,

Dank je voor de geweldige verzorging van de mooie hapjes voor mijn housewarming party. Je hebt mijn feest en dat van mijn gasten compleet gemaakt. Perfect.

Jacqueline Vosmer, Zeist

Op 25-01-16 heeft Elaine de catering op onze bruiloft verzorgd. Het eten was voortreffelijk en de bediening erg goed. Al onze gasten waren er erg over te spreken. Het was ook prettig dat Elaine van te voren meedacht over bijvoorbeeld de versiering. Ze dacht overal aan zag niks over het hoofd. Wij hebben een geweldige dag gehad en zouden Elaine bij iedereen aanbevelen.

 

Jeroen & Charlotte Kokos

Diner aan huis op 20 november:

 

Sterke punten:

  • Flinke keus is verschillende prijsklassen
  • Elaine is prettig en makkelijk om mee te werken (komt dag eerder apart om samen tafel te dekken)
  • Onopvallend in de keuken en bij uitserveren.
  • Heerlijk gegeten (voorgerecht, soep in glas, parelhoen/zuurkool/calvadossaus en meerdere kleine desserts)
  • Elaine komt afspraken punctueel na.
  • In één zin: Voor herhaling vatbaar.

 

Zwakke punten:

  • Niet ontdekt

 

Paul Brackel, Driebergen

Mijn 21-diner was een groot succes wegens de kook en organisatiekunsten van Elaine. Via via hoorden wij van haar catering voor feesten en partijen. Aangezien mijn moeder het niet helemaal zag zitten om te gaan koken voor 24 man hebben we contact opgenomen. Elaine is vervolgens bij ons thuis langsgekomen. Het klikte direct! Met enthousiasme hebben we samen een 6 gangen diner samengesteld, en daarnaast heeft ze alles omtrent de huur van meubilair, servies en tafelzilver geregeld. Mijn vriendinnen hebben het nog steeds over hoe lekker het eten was en hoe mooi het er allemaal uitzag. Als in een sterrenrestaurant werkelijk. 

Elaine, ik zou je aan iedereen aanraden!

 

Groetjes,

Lindsey Huberts

Hallo Elaine,

De lunch was helemaal zoals ik het me had voorgesteld. Milou en Nienke (de meisjes die serveerden) waren superlief voor mij en de gasten. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles gesmeerd liep.

Het eten was heerlijk en mijn dochter heeft vandaag een deel meegenomen van wat over was om nog met vriendinnen lekker makkelijk en heerlijk te kunnen eten. 

 

Hartelijke groet,

Karin Schlepers, Amersfoort

Geachte mevrouw Chatelaine,

Wij hebben een heel geslaagd feest gehad, het weer werkte mee en zeker uw heerlijke hapjes. Alles was zeer verzorgd.  Veel gasten hebben uw kaartje meegenomen.

Veel dank,

Anneke Smit, Driebergen

Op 20 juni hield ik thuis in de tuin mijn 21-diner met 23 vriendinnen. Wegens het grote aantal wilde mijn moeder graag hulp voor de catering en organisatie. Elaine heeft voor ons een heerlijk op maat gemaakt 7-gangen seizoensmenu bereid, met asperges als hoofdgerecht. Haar ervaring, advies en tips hebben geleid tot een geweldige avond, met minder stress voor mijn ouders omtrent de organisatie. Naast het eten heeft ze ons namelijk ook geholpen met het reserveren van tafels, een partytent en servies. Bedankt Elaine, het was een geweldig diner om op terug te kijken !

Marijke Rommelse
Driebergen

Ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor de heerlijk hapjes die je hebt verzorgd op mijn 50 ste verjaardag. Ik vond het zelf heerlijk maar krijg ook veel positieve reacties van alle gasten.
Bedankt daarvoor,

Groet Linda Sanders

Beste Elaine,

"Ik kon merken dat je het naar je zin had en in je sas was. Je stond stralend in de keuken en had echt alles super onder controle ! We hebben erg veel leuke reacties gekregen op de hapjes: Ze waren HEERLIJK en ZÓ EXLUSIEF ! Ook geweldig dat na de storm de keuken helemaal opgeruimd en netjes was achtergelaten !

De studenten waar je mee werkt waren prettige frisse jonge mensen, die ook bij de gasten een vrolijke indruk maakten. Hoe heerlijk dat je jas wordt aangenomen als je binnenkomt, wanneer gebeurt dat nog......., én een lekker drankje wordt aangereikt. Iedereen voelde zich erg welkom.

We bedanken jullie van harte voor deze zeer geslaagde avond !!"

Hartelijke groeten,

Rob en Bea

Beste Elaine,

Wat had je het goed verzorgd vandaag. We hebben genoten van je hapjes, soep en toetje en van de geruisloze verzorging.
Heel hartelijk dank daarvoor.
Het was heerlijk om zorgeloos van het partijtje te kunnen genieten.

Hartelijke groet,

Madeleine, Amerongen

Dag Elaine,

Hierbij wil ik je bedanken voor de geweldige manier waarop je de verjaardag van mijn vrouw tot een feest hebt gemaakt.

Toen ik voor het eerst contact met je opnam dacht ik een gesprek te hebben met iemand die de catering zou gaan verzorgen voor onze 50 gasten. Al gauw bleek dat dit niet het enige was dat je kon bieden.
Je hebt gezorgd voor een prachtige locatie, voor de volledige aankleding daarvan en voor een perfecte high tea / high wine. Mijn vrouw en ik en onze gasten waren zonder uitzondering hier heel enthousiast over.

Ik had verwacht veel tijd kwijt te zijn aan het organiseren van deze middag, maar door jouw professionele inzet was mijn enige inbreng het verzorgen van de uitnodigingen en het betalen van de rekening. Daardoor kon ik als organisator onbezorgd naar het verjaardagsfeest toeleven en op die gezellige middag zelf, samen met onze gasten, mee genieten van jouw heerlijke gerechten.

Nogmaals bedankt.

Jan Laterveer

Ik denk met veel plezier terug aan mijn afscheidsfeest van mijn werk, waar Elaine een walking dinner verzorgde voor zestig mensen.
Alles liep op rolletjes en het eten was verrassend lekker.
Alle hapjes zagen er mooi uit.
De gasten waren blij verrast en we kregen heel wat complimentjes.
Op deze manier kon ik zelf van het feestje genieten en heb ik een mooie herinnering
Dankjewel voor jouw bijdrage aan mijn mooie geslaagde feest.

José Preller

Beste Elaine,

Dank voor de ontzettend gezellige, relaxte feestmiddag en -avond die wij zaterdag hadden dankzij jou en je dames !
Dankzij jouw inzet hebben we zelf enorm kunnen genieten van het feest, geweldig hoe soepel je alles liet lopen. En ook dank voor goed mee nadenken vooraf.
We hebben veel reacties gehad van onze gasten over de heerlijke hapjes die maar bleven komen.....
Kortom: een feest !

Hartelijke groet, Hans
De Bilt, september 2014
 

Beste Elaine,
 
Wij hadden nog nooit eerder in huiselijke kring een cateringbedrijf ingeschakeld, maar wij ontdekten jou en jij kwam, zag en overwon. De professionaliteit die je op jouw website uitstraalt maak je helemaal waar en zelfs meer dan dat. Wij zouden er bijna italiaans van zijn gaan praten zo smaakvol en bijzonder was het italiaanse buffet. En dat vond iedereen, zonder uitzondering. Van ons krijg je voor zowel het eten als de hele organisatie erom heen een dikke tien !
 
Hans, José en de (klein)kinderen Jonker, Bilthoven.
 

Beste Elaine,

Terug van de vakantie aansluitend op ons feestje, willen wij jou bedanken.

Het was een prachtig feest voor ons, alles paste perfect in elkaar, de locatie, het weer en natuurlijk ook jouw heerlijk bereide diner. Ieder van ons heeft genoten van de geur- en smaakexplosie toen het hoedje op de soep doorgeprikt werd, de lammetjes hebben niet voor niets in de wei gehuppeld en het heerlijke, uitgebreide "Grand Dessert".

Nogmaals heel hartelijk dank,

Hanneke en Jan Pieter. 

In april 2014 werd ik 60 jaar. Anneke en ik wilden dit graag thuis vieren en er iets bijzonders van maken. Eerdere positieve ervaring bij vrienden bracht ons bij Elaine. Ruim 50 gasten in huis en de afstand naar Drenthe bleken geen enkele belemmering voor haar.
Wij spraken een 'walking dinner' af en hebben enorm genoten van deze formule.
Twaalf overheerlijke gerechten en nog een bijzonder dessert en koffie na, werden ons gedurende de hele avond geserveerd. Terwijl iedereen van elkaars gezelschap en de live muziek genoot, kwamen de culinaire verrassingen van Elaine als vanzelfsprekend voorbij !
Ook nog eens een turn key concept met heerlijke wijnen en alle glaswerk en serviesgoed, waardoor wij alle tijd hadden voor onze gasten. Een event waar wij (en zeker ook onze gasten) zeer positief op terug kijken.

Anneke en Peter, Diever

Hallo Elaine,

Het is inderdaad een heel gezellig feest geweest.
De hapjes waren heerlijk en het zag er allemaal prachtig uit !
Mijn gasten waren vol lof ! Het nagenieten gaat zeker lukken !
Hartelijk dank voor je inzet.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens !
Madelon Visser, Driebergen

Hoi Elaine,

We hebben een super mooie avond gehad ! Gisteren nog allemaal leuke reacties gehad over hoe leuk mensen het vonden en hoe goed het eten was !! Nogmaals hartelijk dank voor al je inzet! Het was top !!

Herman de Bree en Bernadette Ruijs,
Soesterberg

Beste Elaine,

Het etentje in verband met ons 50-jarig huwelijk heb je voortreffelijk verzorgd. Je hebt ons verrast met een Italiaans buffet waar niet alleen wij, maar ook onze 10 gasten, zeer van hebben genoten. Ook de door jou geadviseerde wijn viel erg in de smaak. Je was bovendien een zeer plezierige keukenprinses.

Hartelijke groet,
Engelien en Jan van Kooij, Driebergen

Vol lof ben ik over de onderneming Creatief & Culinair atelier
La Chatelaine. De dagelijkse maaltijden zijn zéér afwisselend en fantasierijk en worden ook aan huis gebracht. De buffetten en diners voor feestelijke samenkomsten die wij hebben mogen ervaren, waren een feest voor het oog en eveneens vol verrassingen. Een grote aanwinst voor Driebergen en directe omgeving.

F.A. de Ligt, Driebergen

Beste Elaine,

Wij hebben genoten van ons feest.
De organisatie was puik, het eten heerlijk.
De bediening geruisloos en to the point.
Die avond zat mijn maag een beetje in de knoop, maar gisteravond hebben we lamsworstjes en groentespies, maar nu gebakken, gegeten en ik vond het heerlijk.
Wij zeggen het voort.

Tot ziens,
Ineke en Wouter, Driebergen

Vorige week werd ik 60 jaar.

Tijd voor een feest, vond ik !!
De catering was rond, maar werd 1 week voor datum afgezegd !!
Help, wat nu, 60 mensen en wie kan het op deze termijn wél doen?
En dan ook nog goed, want dat was voor mij toch wel belangrijk.
Via via kwamen we bij La Chatelaine terecht !!
Wat was ik blij, dat de andere catering niet door was gegaan !!
- de vriendelijke en begripvolle Elaine
- het geweldige Italiaanse buffet
- alles vers en met liefde bereid
- haar geweldige service
- en een goede prijs/kwaliteit verhouding !!
Iedereen heeft genoten en als ik het weer nodig heb.....graag met
La Chatelaine !!

Dank je wel Elaine, mijn feest werd mede een succes door jou !!

Warme groet,
Wilma, Apeldoorn

Geachte mevrouw Bayens,

Graag wil ik u laten weten dat ik zelf,  maar ook mijn gasten,  bijzonder tevreden zijn over de wijze waarop u op 19 mei j.l. het 5 gangen diner hebt verzorgd.
De tevredenheid geldt niet alleen de spijzen maar gaat ook over de correcte  bediening.
La Chatelaine staat in mijn agenda !

Met vriendelijke groet,

E. Ponten, Leersum

Beste Elaine,

We zagen je met een kraampje op de koninginnenmarkt. Het zag er allemaal zó heerlijk en mooi uit dat we een afspraak met je maakten.
Daar uit voort kwam het fantastische Italiaanse buffet dat je voor ons en onze gasten maakte op 9 juni j.l. Ze hebben allemaal heel erg gesmuld en waren onder de indruk van de gezellige, lekkere en goed verzorgde avond. We hebben er veel positiefs van teruggehoord. 
En wat zo fijn was, je ging pas weg toen de keuken ook weer opgeruimd was. Wij hoefden alleen maar gezellig mee te doen met onze gasten; heerlijk die vrijheid op zo’n avond.
Het was top en aan te bevelen !
Dank nogmaals en veel goede zaken verder.

Groet van Bert en Corry van Geresteyn.

Beste Elaine,

Steeds waren we van plan jou nog hartelijk te bedanken voor de fantastische high tea op 26 mei in onze tuin! Jouw hapjes waren een groot succes (vooral de brownies, lemon-pie en scones).

Nogmaals onze dank.

Groeten, Hanneke en Robbert

Wij denken met heel veel plezier terug aan de manier waarop je Ankie’s 70ste verjaardag tot een feest hebt helpen maken. Alles liep op rolletjes en alles was erg lekker. Zag er ook mooi uit. Wij zijn blij dat we met jou in zee zijn gegaan.

Ankie en Jan Hardeman

Hoi Elaine,

De weken gaan zo snel voorbij en ik neem me steeds voor je te mailen maar (zoals je gemerkt hebt) schiet het er steeds weer bij in.

De maaltijden zijn heerlijk. Het is een genot om iedere woensdag thuis te komen en meteen aan te kunnen schuiven.

Ik hoop dat je het geheim van de saladedressing van 2( ?) weken geleden met me wil delen. Dat was echt superlekker!

De pastamaaltijden zijn veruit favoriet ! (naast natuurlijk de aardappeltjes met rozemarijn).

Wat ons betreft mag dat vaker, zeker dus in combinatie met een salade.

Ben benieuwd wat je morgen voor ons bedacht hebt !

 

Groet Ingrid, Odijk

Elaine heeft de catering op ons besloten feest verzorgd, een luxe diner voor 18 personen met amuses en 5 gangen. Allemaal zeer goed voorbereid, uitgevoerd en bereid vanuit onze ongelooflijk kleine keuken. De keukenomstandigheden waren minimaal voor Elaine, maar we hebben er niets van gemerkt. Het eten was bijzonder goed, divers en van hoge kwaliteit. De meningen van onze gasten logen er niet om. Wat me raakte is het enthousiasme in de voorbereiding én de uitvoer. De liefde voor goed eten, de presentatie en de creativiteit, allemaal geweldig, mijn welgemeende complimenten.

Sander Honing, Vianen

Nadat we verleden jaar de traditionele einde schooljaarsbarbecue hadden verruild voor een verrassend en overheerlijk Italiaans buffet van La Chatelaine, zei ik al: ‘Volgend jaar weer !’. En dat hebben we verleden week geweten. Dit jaar in Franse stijl, maar beslist niet met de Franse slag, trakteerde Elaine ons op een uitgebreid warm, lauw en koud buffet van de meest bijzondere Franse gerechten. De warme gevulde tomaten en artisjokken, de lauwwarme bloemkoolring en de spinaziesoufflé en de goed gevulde salade Niçoise, de terrine van Franse kazen en de kipmousse, het was allemaal even lekker. Ook de desserts - crème caramel en clafoutis - waren om je vingers bij af te likken. Mijn medewerksters waren wederom blij verrast en tevreden en voor mij was het heerlijk om zelf niets te hoeven voorbereiden. Bestek, servies, alles werd door La Chatelaine verzorgd. De buffetvorm maakt dat een informele sfeer ontstaat en de gasten in beweging blijven. De professionele uitstraling van de chef en de aantrekkelijke presentatie van en uitleg over de gerechten maakte het voor mijn gasten nog leuker.

Wilma Bruins, Hoofd Schoolmediatheek KSG De Breul, Zeist.

Dag Elaine,

Ik wilde je even laten weten dat we met zijn tienen van elk gerecht zeer genoten hebben. Het was in de eerste plaats allemaal erg lekker, alle gerechtjes zagen er mooi uit en tezamen vormden ze een spannende en unieke combinatie. Er is alleen een beetje pastasalade overgebleven en dat hebben we gisteren met de lunch opgegeten. Kortom: een succes ! Nogmaals hartelijk dank daarvoor, met een vriendelijke groet,

Wim en Ria, Bunnik

We kregen de folder van Chatelaine in de bus en hadden hem bewaard. Wat een ontzettende uitvinding !
Bij mijn verjaardag houd ik er van dat familie en vrienden elkaar weer ontmoeten en dat het vooral ontspannen is: niks moet, veel kan. En ik vind het zelf ook zo fijn tijd te hebben om zo’n avond mee te genieten. La Chatelaine maakt dat mogelijk ! Iedereen genoot van de heerlijke hapjes en we kijken terug op een geslaagde avond !

Ellen Olde Bijvank, Doorn

Afgelopen oud en nieuw hebben wij Elaine gevraagd om voor ons de borrelhapjes en een buffet te verzorgen. Elaine kennen wij al langer en zien haar vaak in de keuken bezig. Onze nieuwsgierigheid was gewekt en we hebben in samenspraak met haar een geweldig menu samengesteld. En Elaine heeft ons niet teleurgesteld ! Integendeel, in ons gezelschap was een chef-kok en die wilde direct het adres van het cateringbedrijf hebben. Dus wilt u lekkere borrelhapjes of een heerlijk buffet laten verzorgen dan bent u bij La Chatelaine aan het goede adres.

Vriendelijke groeten,

Daan en Dees

Wij hebben ons 25 jarig huwelijksfeest op twee dagen gevierd en hebben dus twee keer van Elaine's kookkunsten mogen genieten. Thuis in de keuken stond zij lekker en gezellig het buffet te bereiden. Het was een heerlijk en uitgebreid Italiaans buffet. Het gemak waarmee zij in de keuken staat en een goede kwaliteit op tafel zet is geweldig. Als we het over zouden doen, zouden we zeker Elaine weer vragen.

Jack en Netty, Driebergen

Elaine’s geheim ? Een hart vol liefde voor het koken, een creatieve geest, rijkelijk bestrooid met gevoel voor humor en een snufje perfectionisme. Dat samen zijn de ingrediënten voor lekker en gezellig eten bij Elaine. Ik heb een week lang van haar kookkunsten mogen genieten tijdens een vrijwilligersreis naar Bosnië. Het diner was voor alle vrijwilligers een cadeautje !

Mariëlle Faas

Elaine is een kei in koken, maar dat spreekt voor zich. De grootste bewondering heb ik voor het ogenschijnlijke gemak waarmee ze kookt en haar rol als gastvrouw.
Elaine is in staat om op een bijna onzichtbare manier de lekkerste gerechten op tafel te toveren, rekening houdend met ieders wensen.
Ze doet dit op een zo vanzelfsprekende manier dat je pas later beseft wat een prestatie ze heeft geleverd. Op het moment zelf ben je alleen maar aan het genieten van haar kookkunsten...

Meriam Verhoef (Make Sense !)

En toen werd ik eind november 50 ! Aanleiding voor een fijn en intiem feestje bij ons thuis. Elaine verzorgde het eten en dat werd een groot succes. 
Rekening houdend met - toch steeds meer, vegetariërs om ons heen bereidde Elaine een waar feestmaal. Ze adviseerde een menu, bestaand uit gerechten die passen in het Hollandse winterseizoen, feestelijk afgewisseld met winterse heerlijkheden uit de Italiaanse keuken. Zo was er voor alle gasten een passend en bijzonder smakelijk diner. Gelukkig wist Elaine ook de keuze voor de wijn perfect te combineren.
Vanwege onze kleine behuizing adviseerde zij het eten in handzame porties uit te serveren zodat er geen tafels nodig waren, met bijkomend voordeel dat de ongedwongen gezelligheid tijdens het eten lekker doorliep. 
De Pomodorisoep met Mascarpone en de Pompoensoep met Hollandse kaas waren beide een heerlijke start. Als hoofdgerecht was er keuze uit Boerenkool met spekjes en rookworst, Pasta met gerookte zalm, en Risotto met paddenstoelen. De afsluiting was Koffiericotta of Chocolademousse, beide naar keuze met slagroom. Onze gasten aten hun vingers erbij op.
Elaine heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Iedereen genoot van het eten, dat om te beginnen. Maar ook alles eromheen, het overleg vooraf, de logistiek op de dag zelf en de aankleding waren uitstekend verzorgd.

Caecilia Groot, Amsterdam

"Onze gasten aten hun vingers erbij op..."